Selecteer een pagina

Bij INOS word je écht gezien.

Welkom bij INOS. Wij zijn een stichting voor primair onderwijs in Breda. Met zo’n 1250 medewerkers bieden wij onderwijs aan ruim 9500 leerlingen.

Bij INOS vinden we het allereerst belangrijk dat je je thuis voelt. Dat je het gevoel hebt dat je gezien wordt en dat je je gewaardeerd voelt. Als je bij ons komt werken krijg je dan ook te maken met mensen die laten zien wie ze zijn en waar ze voor staan. Wij zijn vooral geïnteresseerd in jou als persoon en we zijn erop gericht om samen verder te komen.

Werken bij Inos betekent werken in een omgeving waarin we onze leerlingen helpen zich bewust te zijn van zichzelf, de ander en de omgeving. Dit doen wij door de verschillende leefwerelden die invloed hebben op het kind met elkaar te verbinden. Zo zorgen we er met elkaar voor dat er maximale ontwikkelingskansen ontstaan voor ieder kind. We willen onze leerlingen laten ervaren dat het zien en waarderen van de ander dé manier is om te leren, te groeien en tot ontwikkeling te komen. Heb jij zin om daar aan bij te dragen? Lees dan snel verder en reageer op een van de onderstaande vacatures.

We zíen je bij INOS

5 REDENEN OM BIJ ONS AAN DE SLAG TE GAAN

 • Wij hebben een grote diversiteit aan scholen 
 • We bieden je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
 • We hebben oog voor elkaar en staan klaar voor de ander
 • We zijn een gezonde professionele organisatie
 • Bij ons mag je jezelf zijn

“Bij Phoenix heb ik mijn plek gevonden. Iedere dag weer nieuwe ervaringen, ontwikkelingen en kansen. Groeien is springen in het onbekende, telkens weer.”

NIENKE VOS, PHOENIX

Phoenix geeft je vleugels.

Phoenix is het interne expertise- en loopbaancentrum van INOS. Zodra je bij ons komt werken krijg je daar dus mee te maken. Phoenix zorgt voor een uitgebreid kennismakingsprogramma waardoor je je heel snel thuis zult voelen binnen onze organisatie.

Daarnaast is Phoenix onze eigen organisatie van enthousiaste, bekwame en leergierige professionals die hun talenten inzetten op alle verlof- en verzuim-vraagstukken binnen onze eigen scholen. Je kunt dus ook bij Phoenix zelf aan de slag. Ideaal voor als je nog geen keuze kan of wil maken voor een vaste INOS school, en eerst nog even op je gemak wilt rondkijken.

Maar ook als je al een tijdje bij ons werkzaam bent op een vaste school, geeft Phoenix je de mogelijkheid om binnen de INOS organisatie nieuwe stappen te maken. En dat zorgt ervoor dat je je bij ons nooit zorgen hoeft te maken over de volgende stap in je onderwijscarrière.

DE VOORDELEN VAN PHOENIX OP EEN RIJTJE:

 • Een kennismakingsprogramma waardoor je je meteen thuis voelt
 • Doorlopende professionaliserings- en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Het loket voor al je loopbaanvraagstukken
 • De mogelijkheid om te werken op verschillende INOS-scholen
 • Mobiliteit wanneer jij dat wil
 • Een onderwijscarrière die nooit stil staat